Binnenshuis een riool ontstoppen doen onze rioolspecialisten door gebruik te maken van mechanische reiniging. Hierbij frezen onze monteurs de riool leiding weer schoon tot de oorspronkelijke diameter. Dit wordt veel toegepast bij afvoerleidingen en standleidingen. Voor de ontstopping van buitenrioleringen spoelen we de leiding met behulp van waterdruk schoon en verdwijnen de restanten van de verstopping in het hoofdriool.

Riool verstopt

Heeft u last van een enorme riool stank in huis of andere tekenen van een verstopt riool? Als ontstoppingsbedrijf in Zeeland helpen bij u graag. U herkent een verstopt riool vaak aan een doucheputje of wasmachine dat stinkt naar riool, rioolvliegjes in huis of water dat niet goed wegloopt in de wasbak of douchebak. Dit kan zorgen voor enorme rioolstank en dat is niet fijn. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. De specialisten van de Jong Riooltechniek staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar voor het ontstoppen van uw riool, maar ook voor al onze andere diensten.

Maar wat zijn de oorzaken van een verstopping in het riool? Een verstopping van het riool kan verschillende oorzaken hebben. Voordat iets aankomt in het hoofdriool gaat het eerst door de rioolleidingen in het pand. De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool zijn opgehoopte of aangekoekte etensresten, vetresten of andere viezigheden.

Kosten

Wat zijn nou de kosten voor het ontstoppen van een riool? Voor al onze diensten hanteren wij vaste tarieven. Van riolering ontstoppen en het verhelpen van rioolstank in huis tot aan rioolvliegjes bestrijden en wortelingroei verwijderen.

Het uurtarief is inclusief de inzet van materieel en 1 uur arbeidsloon. Daarnaast krijgt u standaard 3 maanden garantie op door ons ontstopte rioleringen. Voor bepaalde dagen en onderzoeksmiddelen gelden extra kosten. Bekijk de volledige voorwaarden op onze tarieven-pagina. Zo heeft u een volledig beeld bij de kosten van riool ontstoppen.

Ontstoppingsbedrijf in Zeeland

Riool verstopt in provincie Zeeland? De Jong Riooltechniek helpt u van alle narigheid af. Een verstopt riool kan leiden tot veel problemen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Onze specialisten staan 24/7 klaar om uw riool te ontstoppen. Bekijk onze standaardtarieven voor riolen in Schouwen-Duiveland, Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Is uw riool verstopt in Zierikzee, Kamperland Goes, Vlissingen, Terneuzen, Tholen, Burg-Haamstede, Renesse of Heinekenszand?  Lacor Riooltechniek verhelpt in al deze plaatsen tegen een vast tarief.

Kortom, heeft u een verstopt riool in provincie Zeeland? Neem dan snel contact op met de Jong Riooltechniek, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur geholpen wordt met uw riool.