Dakgoot schoonmaken? De Jong riooltechniek helpt u niet alleen wanneer uw riool verstopt is, ook voor het schoonmaken van dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebrek aan onderhoud kunnen dakgoten overvol raken. Het is daarom van essentieel belang dat uw dakgoot regelmatig schoongemaakt wordt. Doet u dat niet, dan ontstaan hierdoor natte muren, verstoppingen en zelfs lekkages. Mocht uw dakgoot onverhoopt toch vol raken, dan kan de Jong riooltechniek uw dakgoot schoonmaken. Dit doen wij tegen vaste tarieven, waardoor u altijd de juiste prijs betaalt.

Dakgoot reinigen

Het is niet iets wat u dagelijks doet, een dakgoot schoonmaken. Het is dan ook een klus welke vaak dreigt vergeten te worden. Toch is het erg belangrijk om regelmatig uw dakgoten schoon te maken óf schoon te laten maken. Zo voorkomt u veelvoorkomende problemen die ontstaan wanneer dit wordt vergeten. Van lekkages in de dakgoot tot aan aanslag op de muren vanwege water dat hier langs loopt. Dit wilt u natuurlijk absoluut niet. Daarnaast is het zelf reinigen van dakgoten mogelijk, maar wordt het vaak gezien als een vervelende en zelfs een beetje gevaarlijke klus. Zeker omdat dit op een ladder op hoogte gedaan moet worden.

Echter, Het kan toch gebeuren dat uw dakgoten vol raken en ze schoongemaakt moeten worden. Dit kunt u uitbesteden aan de Jong Riooltechniek. Wij beschikken over een aparte afdeling voor het reinigen van dakgoten, welke zich hier volledig toelegt. Wij doen dit voor hoog- en laagbouw. Uw dakgoot schoonmaken doen wij graag, zo bent u verzekerd dat hier geen schade door kan ontstaan.

Dakgoot schoonmaken tegen een eerlijke prijs

De Jong Riooltechniek beschikt over een aparte afdeling voor het schoonmaken van dakgoten. Om deze reden geldt voor deze dienst een ander tarief. Wij reinigen de dakgoten van uw woning, aan de voor en achterzijde, voor een vaste lage prijs. Ons tarief geld voor dakgoten van maximaal 7,60 meter hoog en maximaal 7 meter breed per goot. Daarnaast worden eenmalig de kosten van inspectie apparatuur in rekening gebracht. Bekijk de tarieven-pagina voor een volledig overzicht van al onze tarieven.

Wij maken graag een vaste prijs voor het jaarlijks reinigen van uw goten. Of maak gebruik van ons ‘Rigo servicecontract’ waarbij we niet alleen de goten reinigen, maar u ook verzekerd bent tegen rioolverstoppingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.