Rioolinspectie met camera nodig?

Heeft u last van terugkerende problemen met betrekking tot uw rioleringssysteem? In sommige gevallen is een rioolinspectie met camera enorm handig. Door het riool te inspecteren met een speciaal daarvoor bedoelde camera kan de inwendige staat van het riool gemakkelijker worden bekeken. Wanneer een rioolverstopping verholpen lijkt, maar na een korte tijd toch weer terugkomt, kan het zijn dat uw riolering niet goed functioneert. Uw riolering kan bijvoorbeeld verkeerd zijn aangelegd of verzakt zijn in de loop van de tijd. Met behulp van een camera inspectie in het riool kan het probleem gemakkelijker gelokaliseerd worden. Daarnaast kunnen we zo de kwaliteit van de riolering beoordelen. Tijdens de rioolinspectie met camera controleren onze monteurs op een scherm de staat van de rioolleiding. De monteurs weten zo precies te herkennen waar de schade of het probleem zit. De grootte van de schade wordt voor hen meteen duidelijk. De monteurs kunnen zo heel gericht aan de slag om het probleem te verhelpen.

Camera inspectie riool voor gedetailleerde inspectie

Heeft u last heeft van terugkerende verstoppingen? Als ontstoppingsbedrijf in Zeeland helpen wij u graag. Camera inspectie van uw riool zorgt voor een gedetailleerde inspectie, waarbij het echte probleem goed zichtbaar wordt en er heel gericht te werk kan worden gegaan. Door de rioolinspectie met camera kan het rioolprobleem gelokaliseerd worden. Voorgaande zorgt ervoor dat onze specialisten precies weten waar het probleem zit, wat een hoop scheelt bij het graven en opbreken van het riool. De schade kan op deze manier zoveel mogelijk beperkt worden.

Riool camera inspectie kosten

Wat zijn de kosten van een camera inspectie in uw riolering? Bij de Jong Riooltechniek, ontstoppingsbedrijf in Zeeland, maken wij gebruik van standaard tarieven. Voor een complete inzage in de kosten kunt u terecht op onze tarieven-pagina. Echter, bij terugkerende problemen met uw riolering kan een camera inspectie juist zorgen voor lagere kosten. Zoals voorgaand vermeld kunnen de inspecteurs na de camera inspectie heel gericht aan de slag, waardoor onverhoopt sloop- en graafwerk wordt voorkomen én dus ook de kosten hiervan. Voor een verstopt riool in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een verstopping buiten Zeeland? Dit is geen enkel probleem. Voor verstoppingen buiten Zeeland brengen wij wel de reisuren in rekening. U kunt hierover telefonisch contact met ons opnemen.